Årets nye tilskudd til castingen

30. april 2024

Nye tilskudd til årets cast

Det er virkelig en sann glede å kunne introdusere alle de nye tilskudden til årets casting!

I år har vi med oss hele fire nye personer inn i de større rollene på scenen. Det er alltid like spennende å se hva de kommer til å bringe inn i produksjonen og hvordan selve spelet blir farget av deres rolletolkninger. At det blir bra er i alle fall sikkert!

Portrettbilde av Lasse Vermeli

Foto: Erika Hebbert

Bilde av Iver Innset

Foto: Erika Hebbert

I år har vi fått med oss Lasse Vermeli i rollen som Prest!  

Lasse Vermeli (f. 1991) har etter endt utdannelse i 2012 fått bred erfaring fra scenekunstfeltet og har vært tilknyttet flere teatre i landet. Han har medvirket i forestillinger som «Evita», «Jeppe på Bjerget», «Kaptein Sabeltann», «Kristin Lavransdatter», «Folk & røvere i Kardemomme by» og «Les Misérables».
Lasse har også medvirket i dramaserien «Wisting» for Viaplay, «Neste Sommer» for Warner Bros. Discovery og han har gitt stemmen til «Aladdin» i Walt Disneys nyproduksjon av klassikeren. Han har medvirket i NRKs megasuksesser «Lykkeland» og «Exit» og snart ser du han i den tredje sesongen av «Lykkeland» på NRK.
 

Iver Innset har vi også fått med oss på laget og det i rollen som Bjønn!  

Iver Innset er utdannet ved Teaterhøgskolen (2015 – 2018.) Han har jobbet ved bl.a. Nationaltheatret, Oslo Nye Teater, Teatret Vårt i Molde, Nordland Teater og Hålogaland Teater. Iver har en rekke roller bakom seg, og i utvalg har han medvirket som Konstantin i Måsen, Gutten i Den 25. timen, Mio i Mio min Mio, Pier-Anton i Ingenting, Michele Solara i Min briljante venninne og Trond Graff i Pussycats!.
På film og TV har han vært å se i bl.a. Sex, Atlantic Crossing, 17 og Unge Lovende.
Bilde av Finn Arne Ottesen

Foto: Ane Skarvøy

Bilde av Bibi Nerheim

Finn Arne Ottesen blir i år å se på scenen som fossegrime og danser!

Finn Arne Ottesen (f. 1995)  har sin bakgrunn fra Romerike folkehøyskole, Bårdar akademiet, Bårdar international og bachelor i musikkteater fra NSKI høyskole.

Finn Arne har også deltatt på landskappleiken opptil flere ganger med Hallingdans, i 2012, 2013, 2014 og 2015.
Han har medvirket i forestillinger som «Les Miserables» på Folketeateret, «Peer Gynt» på Akershus festning, og «Grease» på Chateau Neuf.

Nå skal vi bl.a. se han som ev av de mystiske fossegrimene som lokker i fossen, og vi gleder oss til å se Finn Arne yte sine ferdigheter og sitt “take” på spelplassen, ved kanten av juvet.

 

Sist, men ikke minst vil vi introdusere Bibi Nerheim som nytt tilskudd til årets spel!

Bibi Nerheim er utdannet skuespiller ved Paul McCartney-skolen LIPA og The Lee Strasberg Theatre & Film Institute, New York. I dag jobber hun frilans som skuespiller, sanger og fiolinist og er bosatt i Oslo. Hun har medvirket i britisk teater og TV/film gjennom mange år i England. Du kan se henne i bl.a. Love, Lies & Lust, Deathtrap og The Rise and fall of Little Voice, The Inbetweeners Movie 2 og Tania i TV-serien Hollyoaks. I norsk film ser du henne i Tina & Bettina – The Movie.

Oppsetninger i utvalg: Jesus Christ Superstar, Bibi og Linn står opp på feil fot og Du er perfekt, men… Gjestet Oslo Nye Teater i Musikalen Ingvar!-En møbelsaga, Oliver!, Postkort fra Lillebjørn, Musikallab og Så som i himmelen 2020-23, som hun også turnerte med høsten 2022. Vinteren 2024 var hun med i Vaffelhjarte med vår Linn Olsen som regissør.

 

Vi gleder oss til å se alle fire styrke ensembelet med sin kompetanse! Det er utrolig spennende med nye og dyktige tilskudd i Marispelet ved Rjukanfossen!

Velkommen inn i Marispel-familien, vi ser frem til å jobbe med dere!


Dere vil sannelig ikke gå glipp av årest Marispel ved Rjukanfossen! Bestill dine billetter i dag til en episk kjærlighetshistorie! 

Marispelet ved Rjukanfossen spiller 16.-20. juli i 2024. Det blir sannelig et magisk eventyr på kanten av juvet!

Ta gjerne med deg familie og venner og legg ferien til Rjukan neste gang, for her har vi mye spennende verdensarvhistorie, flotte turistattraksjoner og inngang til Hardangervidda nasjonalpark. Se VisitRjukan for flere detaljer om hva Rjukan og Tinn har å by på!

Ønsker du å være med som frivillig? Meld deg på via vårt skjema HER

Eller hva med historien til spelet? Det kan du lese HER

30. april 2024

Har du gått glipp av dette?

Rjukanfossen går alle forestillinger

Rjukanfossen går alle forestillinger

Rjukanfossen blir på alle forestillinger! Vi kan med glede si at en lyssatt Rjukanfoss går under alle forestillinger i årets Marispel! “Selv en blind og en døv kan få fornemmelse av denne fossens...

Hvor blir av satsingen på spel?

Hvor blir av satsingen på spel?

Norske Historiske Spel og alle spelene i Norge krever at det skal være bærekraftig å formidle norsk kulturarv.
Selv om spel arrangeres over hele Norge denne sommeren, skjer det på tross av, ikke på grunn av, offentlig støtte. – Hvor ble det av satsinga på kultur?

Rjukanfossen slippes to forestillinger!

Rjukanfossen slippes to forestillinger!

Takk til Hydro Energi Det er en glede å kunngjøre at det blir slipp av Rjukanfossen på forestillingene fredag 19. juli og siste forestilling lørdag 20. juli, altså kl. 21.30 forestillingene våre! 🌊...

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer