Audition: Vi søker etter nye tilskudd til Marispelet ved Rjukanfossen!

25. februar 2024

Auditon: vi søker etter nye tilskudd til spelet

Vi søker etter nye tilskudd til Marispelet ved Rjukanfossen!

Marispelet ved Rjukanfossen er et norsk historisk musikkspel på kanten av juvet, der publikum får oppleve den gripende kjærlighetshistorien om den viljesterke rikmannsdatteren Mari og fattiggutten Eystein, som spilles på en utendørsarena i uke 29, 2024.

 Vi ser etter to tilskudd, en danser og en skuespiller som kan delta i perioden 3. – 20. juli.

 Vi arrangerer en audition der vi søker etter mann til rolle med scenealder 20 – 25 år. Du må beherske alvor og komikk, sang og noe dans. Vi etter deg med erfaring og utdanning som skuespiller. Scenespråket er Tinnmål.

 Vi ser også etter mannlig danser og ensemble, med erfaring og utdanning i dans.

Innsendelsesfristen er 4. mars. Audition holdes 13. mars fra kl. 14.00, med Regissør Linn Olsen og Koreograf Jan Ivar Lund.

Aktuelle kandidater blir kontaktet på mail.

Påmelding via link. Legg ved CV og bilde (portrett og helfigur) til: https://docs.google.com/forms/d/1NkDvijBsf6L9-R6Ff7fOKReZ1akbs0yAodPvieBuQ2A/edit?ts=65d5f7eb

 

Spørsmål om audition sendes til Inspisient Tina Espejord på mail: tina.espejord@gmail.com

 

 

Audition søknadsplakat

Marispelet ved Rjukanfossen spiller 16.-20. juli i 2024. Det blir sannelig et magisk eventyr på kanten av juvet!

Ta gjerne med deg familie og venner og legg ferien til Rjukan neste gang, for her har vi mye spennende verdensarvhistorie, flotte turistattraksjoner og inngang til Hardangervidda nasjonalpark. Se VisitRjukan for flere detaljer om hva Rjukan og Tinn har å by på!

Ønsker du å være med som frivillig? Meld deg på via vårt skjema HER

Eller hva med historien til spelet? Det kan du lese HER

25. februar 2024

Har du gått glipp av dette?

Takk til Hydro Energi

Takk til Hydro Energi

Takk til Hydro Energi Tusen takk Hydro Energi for alt dere har bidratt med gjennom årene!   Hydro Energi er en av Tinn Kommunes største bedrifter. De er veldig dyktige på å ta samfunnsansvar blant...

Samarbeidsavtale med Tinn Energi og Fiber

Samarbeidsavtale med Tinn Energi og Fiber

De siste årene har Marispelet hatt et stort fokus på samarbeid med næringslivet i regionen. Ringvirkningene som samarbeid gir kan både styrke og bygge oppunder bedriftene.  Vi er dermed svært glade for å kunngjøre et nytt og spennende samarbeid med Tinn Energi & Fiber.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer