Takk for årets spel

03. august 2022

Et stort takk for årets spel

Vi er godt i gang med å pakke ned, rydde vekk, vaske tøy, levere tilbake lånte og leide ting, og sortere tanker. Når vi nå sitter her en liten stund etter siste forestilling ønsker vi å takke alle som er med på å gjøre Marispelet ved Rjukanfossen til en virkelighet.

Takk til alle som stod på scenen, skuespillere, aktører, sanger, dansere, kapellmester og musikere dette året. Dere har gjort en fantastisk innsats.

Takk til alle bak og rundt scenen, inspisient, kunstnerisk team, kostyme, sminkør og barneansvarlige m.m. Dere er med på å skape magien!

Takk til publikumshåndteringsgruppen som er med på å ta imot publikum og gjennomføre et trygt arrangement.

Takk til Røde Kors for at dere er med på hver forestilling og hjelper alle som ønsker og trenger.

Takk til venneforeningen som står på og lager mat til oss og publikum.

Takk til sponsorer og andre bidragsytere som bidrar til at vi kan gjennomføre spelet. Alle midler og bidrag er gull verdt.

En ekstra takk må gå til alle de frivillige lokale heltene våre som står på.

Uten alle dere hadde vi ikke klart det, dere er med på å gjøre spelet og opplevelsen magisk!

 

Og sist, men ikke minst, takk til publikum. For alle som tok turen opp og så spelet.

 

Takk til alle som gjør Marispelet ved Rjukanfossen mulig!
03. august 2022

Har du gått glipp av dette?

Takk til Hydro Energi

Takk til Hydro Energi

Takk til Hydro Energi Tusen takk Hydro Energi for alt dere har bidratt med gjennom årene!   Hydro Energi er en av Tinn Kommunes største bedrifter. De er veldig dyktige på å ta samfunnsansvar blant...

Samarbeidsavtale med Tinn Energi og Fiber

Samarbeidsavtale med Tinn Energi og Fiber

De siste årene har Marispelet hatt et stort fokus på samarbeid med næringslivet i regionen. Ringvirkningene som samarbeid gir kan både styrke og bygge oppunder bedriftene.  Vi er dermed svært glade for å kunngjøre et nytt og spennende samarbeid med Tinn Energi & Fiber.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer