Takk for årets spel

03. august 2022

Et stort takk for årets spel

Vi er godt i gang med å pakke ned, rydde vekk, vaske tøy, levere tilbake lånte og leide ting, og sortere tanker. Når vi nå sitter her en liten stund etter siste forestilling ønsker vi å takke alle som er med på å gjøre Marispelet ved Rjukanfossen til en virkelighet.

Takk til alle som stod på scenen, skuespillere, aktører, sanger, dansere, kapellmester og musikere dette året. Dere har gjort en fantastisk innsats.

Takk til alle bak og rundt scenen, inspisient, kunstnerisk team, kostyme, sminkør og barneansvarlige m.m. Dere er med på å skape magien!

Takk til publikumshåndteringsgruppen som er med på å ta imot publikum og gjennomføre et trygt arrangement.

Takk til Røde Kors for at dere er med på hver forestilling og hjelper alle som ønsker og trenger.

Takk til venneforeningen som står på og lager mat til oss og publikum.

Takk til sponsorer og andre bidragsytere som bidrar til at vi kan gjennomføre spelet. Alle midler og bidrag er gull verdt.

En ekstra takk må gå til alle de frivillige lokale heltene våre som står på.

Uten alle dere hadde vi ikke klart det, dere er med på å gjøre spelet og opplevelsen magisk!

 

Og sist, men ikke minst, takk til publikum. For alle som tok turen opp og så spelet.

 

Takk til alle som gjør Marispelet ved Rjukanfossen mulig!

Har du gått glipp av dette?

Marispelet deltok på NKA sin arrangørkonferansen

Marispelet deltok på NKA sin arrangørkonferansen

Helgen 4.-5. november deltok Marispelet, ved daglig leder Kari Anne Valsø og produksjonsleder Ida-Kristin Tovstaul, på NKA (Norske Kulturarrangører) sin årlige arrangørkonferanse. Det var en fin helg med masse faglig påfyll og nettverksbygging.

Billetter for 2023 er nå i salg nå

Billetter for 2023 er nå i salg nå

Billetter til Marispelet ved Rjukanfossen 2023 er nå i salg!Datoene er satt, 18.-22. Juli 2023 er vi igjen klare til å ta imot flere tusen publikummere oppe ved Krokan. Vi ser virkelig frem mot å...

Marispelet deltar på årets høstmesse på Gausta

Marispelet deltar på årets høstmesse på Gausta

Vi gleder oss til å delta på årets høstmesse på GaustaVi er snart igjen klare for høstmesse på Gausta og gleder oss stort til å delta der lørdag 8. oktober kl. 11-16. Det er mye som står på...

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer