Takk til Sparebankstiftelsen DNB for støtte

07. mai 2024

Tusen takk Sparebankstiftelsen DNB for støtte igjen!

Sparebankstiftelsen DNB har i år tildelt Marispelet ved Rjukanfossen 300 000,- for kurs og kompetanseheving, som sikrer barn og unges tilgang til teateraktivitet og kulturarvkunnskap!
Å sikre tilgang på en kreativ og utøvende arena er noe som vi i Marispelet tar på alvor, nettopp fordi vi ser hvor mye glede, engasjement og positivitet det gir tilbake til de involverte. Det er viktig å ivareta barn og unges interesser, samt opprettholde kulturarv og kulturengasjement – noe vi i Marispelet er blitt gode på!
Sparebankstiftelsen DNB er en uavhengig stiftelse som støtter prosjekter som skaper engasjement, involverer frivillige og gir et positivt bidrag til barn og unge. Sparebankstiftelsen DNB ble opprettet i 2002, og har siden starten bidratt med 11,5 milliarder kroner til allmennyttige formål.
Tusen takk, Sparebankstiftelsen DNB, for at dere er med på å gi oss muligheten til å styrke teatertilbud for barn og unge i Tinn kommune!

 

Gruppebilde med Marispel aktører og Sparebankstiftelsen DNB
Vi har de siste ukene arrangert samlinger for lokale aktører, både barn og unge, hvor vi går gjennom sang og koreografi til sommerens forestillinger. Vi er så takknemlig for at Marispelet i år kan ta imot enda flere engasjerte sjeler som vil være en del av årets ensemble. Denne helgen hadde vi koreografi med Jan Ivar Lund, som har sitt tredje år som en del av det kreative teamet. Det er allltid like stas å se samspillet mellom barn og voksne i Marispelets sang og dans, og se hvor mye vi alle gleder oss til vi starter opp i juli!

Marispelet ved Rjukanfossen spiller 16.-20. juli i 2024. Det blir sannelig et magisk eventyr på kanten av juvet!

Ta gjerne med deg familie og venner og legg ferien til Rjukan neste gang, for her har vi mye spennende verdensarvhistorie, flotte turistattraksjoner og inngang til Hardangervidda nasjonalpark. Se VisitRjukan for flere detaljer om hva Rjukan og Tinn har å by på!

Ønsker du å være med som frivillig? Meld deg på via vårt skjema HER

Eller hva med historien til spelet? Det kan du lese HER

07. mai 2024

Har du gått glipp av dette?

Rjukanfossen går alle forestillinger

Rjukanfossen går alle forestillinger

Rjukanfossen blir på alle forestillinger! Vi kan med glede si at en lyssatt Rjukanfoss går under alle forestillinger i årets Marispel! “Selv en blind og en døv kan få fornemmelse av denne fossens...

Hvor blir av satsingen på spel?

Hvor blir av satsingen på spel?

Norske Historiske Spel og alle spelene i Norge krever at det skal være bærekraftig å formidle norsk kulturarv.
Selv om spel arrangeres over hele Norge denne sommeren, skjer det på tross av, ikke på grunn av, offentlig støtte. – Hvor ble det av satsinga på kultur?

Rjukanfossen slippes to forestillinger!

Rjukanfossen slippes to forestillinger!

Takk til Hydro Energi Det er en glede å kunngjøre at det blir slipp av Rjukanfossen på forestillingene fredag 19. juli og siste forestilling lørdag 20. juli, altså kl. 21.30 forestillingene våre! 🌊...

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer