2024 billettsalget er i gang – med et juletilbud

01. desember 2023

Billettene for 2024 i nå i salg

Billettsalget er endelig i gang! Dette er din eksklusive sjanse til å bli en del av en uforglemmelig forestilling! Opplev magien rett nedenfor Maristigen, der selve sagnet skal ha skjedd, og grip muligheten til å sikre deg billetter til redusert pris.
🎄 I anledning juletiden gir vi deg et eksklusivt tilbud! Få 20% avslag på billettene til Marispelet 2024 ut året. En perfekt gave til deg selv, familie eller venner!
🌟 Er du ung og interessert i teater? Vi selger nå egne billetter for alle mellom 16-25 år! Gi unge teaterentusiaster sjansen til å oppleve denne fantastiske forestillingen til en spesiell pris.
Kan du ikke delta selv, men vil gi en minneverdig gave? Overrask kjente og kjære med et flott Marispel-gavekort – den perfekte julegaven som garantert skaper minner for livet.
Forestillingene spilles:
🎟️ 16. juli kl. 21.00
🎟️ 17. juli kl. 21.00
🎟️ 18. juli kl. 21.00
🎟️ 19. juli kl. 21.30
🎟️ 20 juli kl. 17.00 og 21.30
Sikre deg billetter nå: https://ebillett.no/90045700000000…
Ikke gå glipp av dette unike spelet med dyp lokal forankring, en spektakulær spelplass, talentfulle frivillige og et sterkt profesjonelt team. Marispelet ved Rjukanfossen er virkelig et spel i egen særklasse!
Juletilbud 20% rabatt på billetter

Marispelet ved Rjukanfossen spiller 16.-20. juli i 2024. Det blir sannelig et magisk eventyr på kanten av juvet!

Ta gjerne med deg familie og venner og legg ferien til Rjukan neste gang, for her har vi mye spennende verdensarvhistorie, flotte turistattraksjoner og inngang til Hardangervidda nasjonalpark. Se VisitRjukan for flere detaljer om hva Rjukan og Tinn har å by på!

Ønsker du å være med som frivillig? Meld deg på via vårt skjema HER

Eller hva med historien til spelet? Det kan du lese HER

01. desember 2023

Har du gått glipp av dette?

Rjukanfossen slippes to forestillinger!

Rjukanfossen slippes to forestillinger!

Takk til Hydro Energi Det er en glede å kunngjøre at det blir slipp av Rjukanfossen på forestillingene fredag 19. juli og siste forestilling lørdag 20. juli, altså kl. 21.30 forestillingene våre! 🌊...

Takk til Sparebankstiftelsen DNB for støtte

Takk til Sparebankstiftelsen DNB for støtte

Tusen takk Sparebankstiftelsen DNB for støtte igjen! Sparebankstiftelsen DNB har i år tildelt Marispelet ved Rjukanfossen 300 000,- for kurs og kompetanseheving, som sikrer barn og unges tilgang til...

Årets nye tilskudd til castingen

Årets nye tilskudd til castingen

Nye tilskudd til årets cast Det er virkelig en sann glede å kunne introdusere alle de nye tilskudden til årets casting! I år har vi med oss hele fire nye personer inn i de større rollene på scenen....

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer