27. – 28. oktober deltok vi på arrangørkonferansen

09. november 2023

27. -28. oktober deltok vi på NKA sin årlige konferanse

27.- 28. oktober var det igjen duket for NKA (Norske kulturarrangører) sin årlige arrangørkonferanse. Det ble en flott konferanse med mye faglig påfyll, hvor vi har lært alt fra universell utforming til frivilligheten, til kontrakter og mye mer.

Fra Marispelet dro daglig leder Kari Anne Valsø og produksjonsleder Ida-Kristin Tovstaul. Det var en tidlig avreise fredag 27. oktober da konferansen begynte kl. 11 i Fredrikstad og dørene ble åpnet fra kl. 10. 

NKA pleier å dele ut noen priser i forskjellige kategorier og vi fikk æren av å få introdusert kandidatene til «Årets inspirasjon» og ikke minst vinneren under årets konferanse. Det er så mange dyktige arrangører der ute som gjør ting annerledes eller setter fokus på viktige ting, noe som var utrolig givende å lære om. Det var Tons of Rock, med konseptet Tons of love som vant. Virkelig en verdig vinner.

 

Vi ønsker å takke NKA for at de arrangerte denne helgen sånn at vi kunne ta til oss ny lærdom vi kan bruke videre i arbeidet med Marispelet. I tillegg ønsker vi å takke alle foredragsholderne, det var mye nyttig informasjon som favnet et bredt spekter av fagfelt og arrangørtyper. Vi deltok også i fjor som det eneste spelet, det var derfor veldig gøy at Elden Røros også var representert dette året. For dette var virkelig en konferanse for flere kulturarrangører og vi skulle gjerne sett flere spel og teatre som deltakere. 

For oss er det ønskelig å fortsette å utvikle oss, ta til oss ny kunnskap, møte nye personer vi kan ta lærdom av og som kanskje kan være med videre i utviklingen av spelet. For å gjøre dette er vi helt avhengige av plattformer for kunnskap og nettverk, noe dette virkelig ga oss.

Marispelet ved Rjukanfossen spiller 16.-20. juli i 2024. Det blir sannelig et magisk eventyr på kanten av juvet!

Ta gjerne med deg familie og venner og legg ferien til Rjukan neste gang, for her har vi mye spennende verdensarvhistorie, flotte turistattraksjoner og inngang til Hardangervidda nasjonalpark. Se VisitRjukan for flere detaljer om hva Rjukan og Tinn har å by på!

Ønsker du å være med som frivillig? Meld deg på via vårt skjema HER

Nysgjerrig på hvem som var med i årets oppsetning? Sjekk ut medvirkende

Eller hva med historien til spelet? Det kan du lese HER

09. november 2023

Har du gått glipp av dette?

Takk til Hydro Energi

Takk til Hydro Energi

Takk til Hydro Energi Tusen takk Hydro Energi for alt dere har bidratt med gjennom årene!   Hydro Energi er en av Tinn Kommunes største bedrifter. De er veldig dyktige på å ta samfunnsansvar blant...

Samarbeidsavtale med Tinn Energi og Fiber

Samarbeidsavtale med Tinn Energi og Fiber

De siste årene har Marispelet hatt et stort fokus på samarbeid med næringslivet i regionen. Ringvirkningene som samarbeid gir kan både styrke og bygge oppunder bedriftene.  Vi er dermed svært glade for å kunngjøre et nytt og spennende samarbeid med Tinn Energi & Fiber.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer