Godt nytt år og takk for 2020

01. januar 2021

Marispelet ved Rjukanfossen ønsker dere alle et godt nytt år!

2020 er over og vi i Marispelet ved Rjukanfossen ønsker dere alle et godt nytt år! Måtte 2021 gi oss mer normaltilstand og nye gleder. 

Selv om det har vært et annerledes år i 2020 og ikke alt har gått etter planene har det for oss vært et fint år med nye muligheter og utfordringer. 

Før sommeren ble vi Miljøfyrtårn sertifisert, og i sommer hadde vi 3 arrangement i samarbeid med NIA og DNT på Krokan, med start med St. Hans feiring, så «En smak av Marispelet» som start på dugnadsjobbingen 18. juli, og avsluttet med Kulturvandring i Sluskedilten, ned til Vemork i slutten av august . På Krokan holdt vi kafeèn åpen i 7 uker i sommer, med 7.500 gjester! Vi er imponerte over hva teamet vårt fikk til og at så mange ønsket å ta turen innom! 

Vi har jobbet med spelområdet; – både ny adkomst fra vest, og nye tribuner slik at kapasiteten økes fra 600 til 900 tilskuere pr. forestilling. Adkomstveiene, ny permanent strømløsning og grunnarbeid tribune er ferdig, og bygging av selve tribunen og lydbua skjer til våren. 

Flere hyggelige ting har skjedd. Vi vil igjen gratulere Tor Nicolaysen med tildeling av Tinn kommunes Kulturpris 2020 og Ruth Nilsen Dialektpris 2020. Marispelet markerer seg, for Gro Synnøve Brekka fikk kulturprisen i 2019! 

Vi planlegger og ønsker å spille Marispelet 21.-24. juli nå i 2021 med Ida Høy på regi. Vi må ta en forutsetning om at Koronaen tillater oss å samle nok publikum. Vi krysser fingre for det!

Med denne lille oppsummeringen av 2020 ønsker vi dere alle et godt 2021!

Har du gått glipp av dette?

Miljøfyrtårnsertifiserte for 3 nye år

Miljøfyrtårnsertifiserte for 3 nye år

Etter tre år som Miljøfyrtårnsertifiserte var det nå på tide å bli resertifiserte. Etter litt arbeid kan vi nå skilte med å være Miljøfyrtårnsertifiserte for tre nye år.

Takk for 2022, velkommen 2023

Takk for 2022, velkommen 2023

Da er det nye året rett rundt hjørnet og vi ønsker å benytte den anledningen til å oppsummere dette året litt og takke alle og enhver som gjør dette mulig.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer