Godt nytt år og takk for 2020

01. januar 2021

Marispelet ved Rjukanfossen ønsker dere alle et godt nytt år!

2020 er over og vi i Marispelet ved Rjukanfossen ønsker dere alle et godt nytt år! Måtte 2021 gi oss mer normaltilstand og nye gleder. 

Selv om det har vært et annerledes år i 2020 og ikke alt har gått etter planene har det for oss vært et fint år med nye muligheter og utfordringer. 

Før sommeren ble vi Miljøfyrtårn sertifisert, og i sommer hadde vi 3 arrangement i samarbeid med NIA og DNT på Krokan, med start med St. Hans feiring, så «En smak av Marispelet» som start på dugnadsjobbingen 18. juli, og avsluttet med Kulturvandring i Sluskedilten, ned til Vemork i slutten av august . På Krokan holdt vi kafeèn åpen i 7 uker i sommer, med 7.500 gjester! Vi er imponerte over hva teamet vårt fikk til og at så mange ønsket å ta turen innom! 

Vi har jobbet med spelområdet; – både ny adkomst fra vest, og nye tribuner slik at kapasiteten økes fra 600 til 900 tilskuere pr. forestilling. Adkomstveiene, ny permanent strømløsning og grunnarbeid tribune er ferdig, og bygging av selve tribunen og lydbua skjer til våren. 

Flere hyggelige ting har skjedd. Vi vil igjen gratulere Tor Nicolaysen med tildeling av Tinn kommunes Kulturpris 2020 og Ruth Nilsen Dialektpris 2020. Marispelet markerer seg, for Gro Synnøve Brekka fikk kulturprisen i 2019! 

Vi planlegger og ønsker å spille Marispelet 21.-24. juli nå i 2021 med Ida Høy på regi. Vi må ta en forutsetning om at Koronaen tillater oss å samle nok publikum. Vi krysser fingre for det!

Med denne lille oppsummeringen av 2020 ønsker vi dere alle et godt 2021!
01. januar 2021

Har du gått glipp av dette?

Vi vant dialektprisen 2023

Vi vant dialektprisen 2023

På torsdag ble Takk og Pris, Tinn kommune sin prisutdeling avholdt, og vi var nominerte til hele to priser!

2024 billettsalget er i gang – med et juletilbud

2024 billettsalget er i gang – med et juletilbud

Billettene for 2024 i nå i salg Billettsalget er endelig i gang! Dette er din eksklusive sjanse til å bli en del av en uforglemmelig forestilling! Opplev magien rett nedenfor Maristigen, der selve...

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer