Marispelet deltok på NKA sin arrangørkonferansen

11. november 2022

4.-5.nov deltok vi på NKA sin arrangørkonferanse

Helgen 4.-5. november deltok Marispelet, ved daglig leder Kari Anne Valsø og produksjonsleder Ida-Kristin Tovstaul, på NKA (Norske Kulturarrangører) sin årlige arrangørkonferanse. Det var en fin helg med masse faglig påfyll og nettverksbygging. Vi var over 170 deltakere fra mange typer festivaler, kulturhus og diverse arrangement fra kultursektoren og vi fylte nær 2 hotell i sentrum av Narvik.

Fredag var det avreise fra Rjukan kl. 4.30 på morgenen for å rekke starten på programmet kl. 12 i Narvik. Vi rakk flyet og bussen som skulle ta oss til Narvik, men det ble forsinkelse og konferansen startet litt etter tiden. Når det er sagt var det ingen grunn til bekymringer for videre forsinkelser. Arrangørkonferansen er arrangert av naturlig nok dyktige arrangører, så her ble tidsskjema fulgt ganske på sekundet.

Både fredag og lørdag bestod av en rekke relevante og gode innlegg, og da det var parallelle innlegg deltok vi på forskjellige for å få mest mulig kunnskap og nettverksbyging ut av dagene. Det var mye å fortelle til hverandre da vi møttes igjen for debrifing på ettermiddagene.

Vi deltok blant annet på innlegg om ledelse, rekruttering, sosiale medier (SOME), mangfold, frivilligheten, klarering om bruk av bilder, publikumsutvikling og mye, mye mer.

Hvis noen er interesserte i å sjekke hele programmet, kan det gjøres HER

Vi ønsker å takke NKA for at de arrangerte denne helgen sånn at vi kunne ta til oss ny lærdom vi kan bruke videre i arbeidet med Marispelet. I tillegg ønsker vi å takke alle foredragsholderne, det var mye nyttig informasjon som favnet et bredt spekter av fagfelt og arrangørtyper. Dette var virkelig en konferanse for flere kulturarrangører og vi skulle gjerne sett flere spel og teatre som deltakere.

For oss er det ønskelig å fortsette å utvikle oss, ta til oss ny kunnskap, møte nye personer vi kan ta lærdom av og som kanskje kan være med videre i utviklingen av spelet. For å gjøre dette er vi helt avhengige av plattformer for kunnskap og nettverk, noe dette virkelig ga oss.

Samarbeid og kompetanseheving er viktig for alle, og med det ønsker vi alle velkommen til å ta kontakt eller møte oss i vår 15.ende produksjon og forestillinger i uke 29 i 2023.

11. november 2022

Har du gått glipp av dette?

Rjukanfossen slippes to forestillinger!

Rjukanfossen slippes to forestillinger!

Takk til Hydro Energi Det er en glede å kunngjøre at det blir slipp av Rjukanfossen på forestillingene fredag 19. juli og siste forestilling lørdag 20. juli, altså kl. 21.30 forestillingene våre! 🌊...

Takk til Sparebankstiftelsen DNB for støtte

Takk til Sparebankstiftelsen DNB for støtte

Tusen takk Sparebankstiftelsen DNB for støtte igjen! Sparebankstiftelsen DNB har i år tildelt Marispelet ved Rjukanfossen 300 000,- for kurs og kompetanseheving, som sikrer barn og unges tilgang til...

Årets nye tilskudd til castingen

Årets nye tilskudd til castingen

Nye tilskudd til årets cast Det er virkelig en sann glede å kunne introdusere alle de nye tilskudden til årets casting! I år har vi med oss hele fire nye personer inn i de større rollene på scenen....

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer