Dialektprisnominert 2022

11. desember 2022

Marispelet nominert til dialektprisen 2022

På torsdag 8. desember var det igjen duket for Takk og pris som er Tinn kommune sin prisutdeling. Her blir blant annet priser som kulturprisen, frivillighetsprisen og dialektprisen delt ut, og dette året var vi nominert til sistnevnte.
 
Om oss ble det sagt:
«Marispelet, er ein stor identitetsbyggjar for heile Tinn kommune. Marispelet maktar å vise frem eit skodespel basert på eit lokalt segn, og dei ansvarlege har hatt fokus på å bruke tinnmålet i alle forestillingane.
 
På øvingane blir tinnmålet terpa på og “leika” med over lang tid.
 
Det er svært mange lokale barn og unge som har vore med som deltakarar gjennom alle år, og Marispelet er med å skape Tinn-identitet og stoltheit for alle involverte, og for publikum.»
 
Vi vant dessverre ikke denne runden, men en utrolig verdig kandidat vant. Dette året vant personen bak instagramkontoen @uppogfram Gry Svanhild Kvisterud Hole. Denne ungjenta bidrar gjennom Instagram til å løfte opp og fram Tinnmålet. Gratulerer med prisen!

På samme arrangement fikk Hans Marumsrud kulturprisen, Mats Volland fikk frivillighetsprisen, Øystein Andre og Lene Fusche fikk byggskikkprisen, Isaac Hegna Manning fikk etablererprisen, og Sam Eydes idrettsfond ble tildelt til Rjukan ILs fotballgruppe og Rjukan ILs friidrett.

Gratulerer så masse med prisene! 

Har du gått glipp av dette?

Miljøfyrtårnsertifiserte for 3 nye år

Miljøfyrtårnsertifiserte for 3 nye år

Etter tre år som Miljøfyrtårnsertifiserte var det nå på tide å bli resertifiserte. Etter litt arbeid kan vi nå skilte med å være Miljøfyrtårnsertifiserte for tre nye år.

Takk for 2022, velkommen 2023

Takk for 2022, velkommen 2023

Da er det nye året rett rundt hjørnet og vi ønsker å benytte den anledningen til å oppsummere dette året litt og takke alle og enhver som gjør dette mulig.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer