Dialektprisnominert 2022

11. desember 2022

Marispelet nominert til dialektprisen 2022

På torsdag 8. desember var det igjen duket for Takk og pris som er Tinn kommune sin prisutdeling. Her blir blant annet priser som kulturprisen, frivillighetsprisen og dialektprisen delt ut, og dette året var vi nominert til sistnevnte.
 
Om oss ble det sagt:
«Marispelet, er ein stor identitetsbyggjar for heile Tinn kommune. Marispelet maktar å vise frem eit skodespel basert på eit lokalt segn, og dei ansvarlege har hatt fokus på å bruke tinnmålet i alle forestillingane.
 
På øvingane blir tinnmålet terpa på og “leika” med over lang tid.
 
Det er svært mange lokale barn og unge som har vore med som deltakarar gjennom alle år, og Marispelet er med å skape Tinn-identitet og stoltheit for alle involverte, og for publikum.»
 
Vi vant dessverre ikke denne runden, men en utrolig verdig kandidat vant. Dette året vant personen bak instagramkontoen @uppogfram Gry Svanhild Kvisterud Hole. Denne ungjenta bidrar gjennom Instagram til å løfte opp og fram Tinnmålet. Gratulerer med prisen!

På samme arrangement fikk Hans Marumsrud kulturprisen, Mats Volland fikk frivillighetsprisen, Øystein Andre og Lene Fusche fikk byggskikkprisen, Isaac Hegna Manning fikk etablererprisen, og Sam Eydes idrettsfond ble tildelt til Rjukan ILs fotballgruppe og Rjukan ILs friidrett.

Gratulerer så masse med prisene! 

11. desember 2022

Har du gått glipp av dette?

Vi vant dialektprisen 2023

Vi vant dialektprisen 2023

På torsdag ble Takk og Pris, Tinn kommune sin prisutdeling avholdt, og vi var nominerte til hele to priser!

2024 billettsalget er i gang – med et juletilbud

2024 billettsalget er i gang – med et juletilbud

Billettene for 2024 i nå i salg Billettsalget er endelig i gang! Dette er din eksklusive sjanse til å bli en del av en uforglemmelig forestilling! Opplev magien rett nedenfor Maristigen, der selve...

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer