Marispelet ved Rjukanfossen 2021 er avlyst

18. mai 2021

Marispelet ved Rjukanfossen dessverre avlyst sommeren 2021 – men arrangement blir det 21.7

Styret i Marispelet ved Rjukanfossen beklager å måtte meddele at årets spel må avlyses. Årsaken er koronapandemien, myndighetenes anbefalinger og usikkerheten dette medfører i forhold til økonomi. Styret har som målsetting å være langsiktige og bærekraftige med fokus på høy kvalitet på opplevelsen, og hadde håpet å sette opp Marispelet denne sommeren, spesielt siden vi ikke fikk gjort det i fjor.

Når det er sagt kan styret i Marispelet informere om at vi allerede er i gang med planlegging av et arrangement for offentligheten som vil være på den planlagte premieredagen 21. juli. Mer informasjon om dette og salg av billetter til arrangementet vil komme etter hvert.

Mange har allerede byttet fjorårets billetter eller kjøpt nye billetter til årets forestillinger, og disse billetten vil innen 1. juni bli refundert til kortet  kjøpere brukte som betaling. Skulle det være spørsmål eller du har kjøpt over disk, ta kontakt med VisitRjukan på tlf. 350 80 550. 

Vi håper du heier på Marispelet ved Rjukanfossen, og at vi ser deg som publikum oppe på kanten av juvet neste sommer, samt tar turen innom årets arrangement. 

Dere kan lese artikkel om avlysning i RA her

Marispelet ved Rjukanfossen 2021 er avlyst

Har du gått glipp av dette?

Marispelet deltok på NKA sin arrangørkonferansen

Marispelet deltok på NKA sin arrangørkonferansen

Helgen 4.-5. november deltok Marispelet, ved daglig leder Kari Anne Valsø og produksjonsleder Ida-Kristin Tovstaul, på NKA (Norske Kulturarrangører) sin årlige arrangørkonferanse. Det var en fin helg med masse faglig påfyll og nettverksbygging.

Billetter for 2023 er nå i salg nå

Billetter for 2023 er nå i salg nå

Billetter til Marispelet ved Rjukanfossen 2023 er nå i salg!Datoene er satt, 18.-22. Juli 2023 er vi igjen klare til å ta imot flere tusen publikummere oppe ved Krokan. Vi ser virkelig frem mot å...

Marispelet deltar på årets høstmesse på Gausta

Marispelet deltar på årets høstmesse på Gausta

Vi gleder oss til å delta på årets høstmesse på GaustaVi er snart igjen klare for høstmesse på Gausta og gleder oss stort til å delta der lørdag 8. oktober kl. 11-16. Det er mye som står på...

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer