Nye skuespillere i rollene som Ulf og Presten

04. april 2022

Sigurd Sele og Trond Teigen tar over rollene som Ulf og Prest i Marispelet

Marispelet ved Rjukanfossen har gleden av å introdusere to nye skuespillere som vil stå på scenen 20.-23. Juli i sommer. Det er Sigurd Sele i rollen som Ulf Fosso, far til Mari, og Trond Teigen i rollen som Prest.

Vi ser virkelig frem til å ta imot Sigurd og Trond, og håper du også ser frem til å se dem på scenen vår i sommer. Vi har stor tro på at de vil sette sine særpreg på rollene og tenker det blir veldig spennende og se tolkningene deres. 

Ta de godt imot i sommer, her får dere en kort introduksjon av deres kunstneriske virke

 

Sigurd i rollen som Ulf

Foto: Heidi  Fjell

Sigurd Sele, som skal spille Ulf, er skuespiller og sanger fra Bømlo og hadde sitt gjennombrudd på teaterscenen som Jean Veljean i «Les Misérables» ved Den Nationale Scene i 2009. Han har stått på de fleste teaterscenene i Norge og har det siste året medvirket i «I slik ei natt» ved Bømlo Teater, «Heim 4» på det Vestnoske tater, og «Min Kenneth», ved det samme teateret, som han skrev sammen med dramtiker og regissør Aslak Moe.

De siste årene har han vunnet internasjonale filmpriser for sine roller i «Stryk i brekk» og «Skuddene på Bergenhus». I 2019 var ha med i storfilmen Tunellen.

Dette har Sigurd å si om sommeren som skal tilbringes på vår scene:
«Eg ser veldig fram til å bli ein del av Marispelfamilien. Eg har høyrt så mykje flott om spelet, spelplassen og folka.
Eg har vakse opp i spel og det var der min lidenskap for teater vart fødd. Det samspelet mellom profesjonelle og lokale skodespelarar er noko eg set høgt. Ei heil bygd som kjem saman for å fortelje ei historie som er unik for staden og menneska, det er noko vakkert over det. Eg gler meg storleg»

 

Trond i rollen som Presten

 

Trond Teigen, som spiller Presten, har vært profesjonell skuespiller og sanger siden 1988. Han har vært med i store musikaler og teaterforestillinger på flere ulike teatre både i Norge og Sverige. Blant høydepunktene finner vi West side story, Sweeney Todd, Les Miserables, Mamma Mia og Phantom of the Opera for å nevne noen. Trond har også jobbet med TV og film og var sist å se i rollen som Ambassadør Morgenstjerne i NRK-serien Atlantic Crossing.

I tillegg låner han stemmen sin til flere tegnefilm-figurer som for eksempel Aladdin, Svampebob og Beymax. Stemmen hans kan også høres på lydbøker for både store og små.

Dette har Trond å si om å komme til oss i sommer:
«Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen som presten i Marispelet. Jeg ser frem til å jobbe sammen med alle de flinke aktørene på scenen og ikke minst oppleve naturen og publikum her på Rjukan.»

 

Du kan se Sigurd, Trond og alle andre på Marispelet disse dagene: 

Onsdag 20. juli 2022 kl. 20.30

Torsdag 21. juli 2022 kl. 20.30

Fredag 22. juli 2022 kl. 20.30

Lørdag 23. juli 2022 kl. 17.00 og kl. 21.30

Billetter kan kjøpes på her

 

Velkommen til en flott opplevelse ved kanten av juvet!

 

04. april 2022

Har du gått glipp av dette?

Rjukanfossen slippes to forestillinger!

Rjukanfossen slippes to forestillinger!

Takk til Hydro Energi Det er en glede å kunngjøre at det blir slipp av Rjukanfossen på forestillingene fredag 19. juli og siste forestilling lørdag 20. juli, altså kl. 21.30 forestillingene våre! 🌊...

Takk til Sparebankstiftelsen DNB for støtte

Takk til Sparebankstiftelsen DNB for støtte

Tusen takk Sparebankstiftelsen DNB for støtte igjen! Sparebankstiftelsen DNB har i år tildelt Marispelet ved Rjukanfossen 300 000,- for kurs og kompetanseheving, som sikrer barn og unges tilgang til...

Årets nye tilskudd til castingen

Årets nye tilskudd til castingen

Nye tilskudd til årets cast Det er virkelig en sann glede å kunne introdusere alle de nye tilskudden til årets casting! I år har vi med oss hele fire nye personer inn i de større rollene på scenen....

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer