Nytt tilskudd til kunstnerisk team

23. desember 2021

Nytt tilskudd til kunstnerisk team for Marispelet 2022

Marispelet ved Rjukanfossen har gleden av å introdusere nye tilskudd til det kunstnerisk team som vil stå bak Marispelet i 2022, som spilles 20.-23. juli. Det blir ny regissør og ny koreograf på den kunstneriske siden, også blir det ny inspisient som vil ha kontroll på logistikken bak og på scenen.

Foto: Mikkel Gythfeldt

Regissør Linn Olsen

Ny regissør er Linn Olsen, som har lang erfaring med større og mindre produksjoner. Hun har blant annet satt opp Mary Poppins og Billy Elliot på Folketeateret, og er aktuell på Den Nationale Scene i Bergen med «Barna fra Frostmofjellet».

Koreograf Jan Ivar Lund

Med seg har hun Jan Ivar Lund på koreografi. Jan Ivar har lang erfaring som koreograf og danser, og er utøvende danser i Jo Strømgren kompaniet. Han har de siste årene også vært dansepedagog på Bårdar og jobber nå som førsteamanuensis på Kristiania høyskole – bachelor i Musikkteater.

Inspisient Tina Espejord

Ny inspisient er Tina Espejord som har jobbet som inspisient og produksjonsleder ved Oslo Nye Teater i 13 år, og har akkurat begynt i ny jobb på Det Norske Teater. Før det har hun arbeidet som inspisient ved Trøndelag teater, Hålogaland Teater, Det Norske Teater og som frilans inspisient i en årrekke.

Vi gleder oss masse til de skal være med på å sette opp Marispelet i 2022! Vi har trua på at dette blir veldig bra og at de vil bidra til å sette et nytt preg på Marispelet, fortsatt med høy kunstnerisk kvalitet og godt samhold internt.

Med oss videre har vi fortsatt en annen ekstremt viktig brikke inn i det kunstneriske teamet, nemlig kappellmester Vidar Ytre-Arne. Han har siden 2013 ledet det flotte bandet vårt og har sammen med Unni Boskasp vært med å komponere og gjøre en musikalsk tilrettelegging av musikken vi bruker i Marispelet i dag.

Mer informasjon om Vidar og hele det fantastiske bandet vi har i Marispelet kommer etter hvert i et eget innlegg.

Vi ser frem mot et videre samarbeid med dem og starten på et nytt med de andre.

Billetter for 2022 er allerede i salg og kan kjøpes her

Velkommen til en flott opplevelse ved kanten av juvet!
23. desember 2021

Har du gått glipp av dette?

Rjukanfossen slippes to forestillinger!

Rjukanfossen slippes to forestillinger!

Takk til Hydro Energi Det er en glede å kunngjøre at det blir slipp av Rjukanfossen på forestillingene fredag 19. juli og siste forestilling lørdag 20. juli, altså kl. 21.30 forestillingene våre! 🌊...

Takk til Sparebankstiftelsen DNB for støtte

Takk til Sparebankstiftelsen DNB for støtte

Tusen takk Sparebankstiftelsen DNB for støtte igjen! Sparebankstiftelsen DNB har i år tildelt Marispelet ved Rjukanfossen 300 000,- for kurs og kompetanseheving, som sikrer barn og unges tilgang til...

Årets nye tilskudd til castingen

Årets nye tilskudd til castingen

Nye tilskudd til årets cast Det er virkelig en sann glede å kunne introdusere alle de nye tilskudden til årets casting! I år har vi med oss hele fire nye personer inn i de større rollene på scenen....

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer