Samarbeidsavtale med Tinn Energi og Fiber

31. januar 2024

Nytt samarbeid med Tinn Energi & Fiber

De siste årene har Marispelet hatt et stort fokus på samarbeid med næringslivet i regionen. Ringvirkningene som samarbeid gir kan både styrke og bygge oppunder bedriftene.  Vi er dermed svært glade for å kunngjøre et nytt og spennende samarbeid med Tinn Energi & Fiber.

Samarbeidet innebærer at Tinn Energi & Fiber har kjøpt en del billetter som gavekort til Marispelet 2024, og disse billettene vil de markedsføre og bruke til konkurranser og som en del av deres fordelsprogrammer.

Vi er svært takknemlige for denne avtalen, da den ikke bare gir oss økonomisk støtte gjennom billettkjøp, men også muligheten til å markedsføre oss for deres potensielle og nåværende kunder.

Dette samarbeidet vil bidra til å fremme både oss og Tinn Energi & Fiber.

Marispelet engasjerer mange barn og unge og teaterinteresserte gjennom hele året ved å holde kurs og være med på andres arrangementer. I tillegg kommer det mange kulturarbeidere som skuespillere, dansere, musikere og kunstnerisk team til Tinn i nesten 3 uker om sommeren.

Forhåpentligvis kommer det også mellom 3 og 4000 publikummere på de 6 forestillingene fra 16 – 20. juli i sommer, og ringvirkningene av dette er store både økonomisk, for oppvekst-vilkår, bo og bli-lyst og for omdømme til Tinn. Det er dermed viktig med en bærekraftig og langsiktig strategi og derfor er vi svært glade for å inngå samarbeid med lokale bedrifter både ved økonomisk støtte, men også for å få flere til å markedsføre dette magiske historiske musikk spelet på Norges mest spektakulære arena.

 

Kari skåler

Marispelet ved Rjukanfossen spiller 16.-20. juli i 2024. Det blir sannelig et magisk eventyr på kanten av juvet!

Ta gjerne med deg familie og venner og legg ferien til Rjukan neste gang, for her har vi mye spennende verdensarvhistorie, flotte turistattraksjoner og inngang til Hardangervidda nasjonalpark. Se VisitRjukan for flere detaljer om hva Rjukan og Tinn har å by på!

Ønsker du å være med som frivillig? Meld deg på via vårt skjema HER

Eller hva med historien til spelet? Det kan du lese HER

31. januar 2024

Har du gått glipp av dette?

Rjukanfossen slippes to forestillinger!

Rjukanfossen slippes to forestillinger!

Takk til Hydro Energi Det er en glede å kunngjøre at det blir slipp av Rjukanfossen på forestillingene fredag 19. juli og siste forestilling lørdag 20. juli, altså kl. 21.30 forestillingene våre! 🌊...

Takk til Sparebankstiftelsen DNB for støtte

Takk til Sparebankstiftelsen DNB for støtte

Tusen takk Sparebankstiftelsen DNB for støtte igjen! Sparebankstiftelsen DNB har i år tildelt Marispelet ved Rjukanfossen 300 000,- for kurs og kompetanseheving, som sikrer barn og unges tilgang til...

Årets nye tilskudd til castingen

Årets nye tilskudd til castingen

Nye tilskudd til årets cast Det er virkelig en sann glede å kunne introdusere alle de nye tilskudden til årets casting! I år har vi med oss hele fire nye personer inn i de større rollene på scenen....

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer