Takk for 2022, velkommen 2023

30. desember 2022

Tusen takk for 2022, vi ser virkelig frem til 2023

Da er det nye året rett rundt hjørnet og vi ønsker å benytte den anledningen til å oppsummere dette året litt og takke alle og enhver som gjør dette mulig.
 
I 2022 kunne vi endelig, etter to korona avlyste år, sette Marispelet ved Rjukanfossen opp i fullskala. Fra 20.-23. juli tok vi imot nær 2000 betalte publikummere, i tillegg var det flere sponsorer og andre som så forestillingene og generalprøven. Før generalprøven startet åpnet ordfører Steinar Bergsland den nye tribunen foran publikummere bestående av frivillige, familie og mange inviterte sponsorer og flere
sommervikarer fra handelsstanden.
 
Styret engasjerte dette året Linn Olsen som regissør, Jan Ivar Lund som koreograf og Tina Espejord som inspisient. Kapellmester Vidar Ytre-Arne var med videre og sammen gjorde dette teamet en fabelaktig jobb med produksjonen og forestillingene.
 
Vi har fortsatt det gode samarbeidet med Tinn kulturskole og arrangerte flere kurs og helgesamlinger denne våren. Det var 26 barn på audition i mars, og mange barn både fra Tinn, Vest-Telemark, Gransherad og Kongsberg ble med i spelet gjennom hele sommeren. Det var nye barn i alle de 3 barnerollene, Siri Gaustad som Mari, Halvor Andreas Håkanes som Eystein og Gisle Snarteland fra Åmotsdal som Bjønn. Av profesjonelle var Sigurd Sele i rollen Ulf Fosso, Trond Teigen i rollen som Prest og Benjamin Hiley som danser, nye tilskudd. Resten av castet var det samme som i 2019.
 
Vi har også dette året hatt med oss flere lokale bedrifter som gode samarbeidspartnere og sponsorer. Vi er spesielt glade for å ha grunneier Hydro Energi, Tinn Kommune, Vestfold og Telemark Fylkeskommune, Tinn Sparebank m/flere og nyetablerte Hima Seafood blant sponsorene våre. Et annet nytt og vellykket samarbeid var VIP-billettene som Rjukan Hotell testet ut på 2 av forestillingene. Neste år ønsker de VIPbilletter på alle dager.
I tillegg har vi fått helt verdifull støtte fra blant annet kulturrådet og Sparebankstiftelsen DNB.
 
Rjukan vgs. byggfag ferdigstilte lydbua vår. Mange frivillige har også ryddet og tettet arenaen før forestillingsperioden. A-Å har bygget ferdig HC rampe og rømningstrapp bak på tribun.
 

Til sammen er det beregnet at frivillige har jobbet over 9000 timer i 2022!!! Det er helt utrolig, og viser virkelig hvor stor viktighet frivillig arbeid har for en organisasjon som oss. Vi hadde aldri klart oss uten alle de frivillige som jobber dag ut og dag inn gjennom hele året.
 
Vi ønsker herved å takke alle de frivillige som står på bak, på og rundt scenen, vi ønsker å takke stiftelsen Marispelets Frivillige og Venner, vi ønsker å takke sponsorer og samarbeidspartnere, vi ønsker å takke støtteordningene vi har fått, vi ønsker å takke alle de profesjonelle som takker ja til å jobbe med oss og virkelig leverer, vi ønsker å takke alle som på ett eller annet vis er med på å bidra inn til at vi kan fortsette.
Og vi ønsker å takke alle dere fantastiske følgere og publikum, takket være at flere av dere kommer gang på gang, at dere støtter opp under og ønsker å oppleve et godt stykke kultur, klarer vi å fortsette.
 
Takk alle sammen, vi gleder oss til å møtes i 2023, godt nyttår!

Nå som vi har takket for 2022 og ønsket 2023 velkommen, tenker vi også å gi dere en liten smakbit på hva dere har i vente. 

Neste år blir den femtende gangen vi setter opp Marispelet ved Rjukanfossen og dette skal markeres. Som nevnt blir det VIP-billetter alle dager (kun siste forestilling lørdag), vi har flyttet nesten alle forestillingene 30 min seinere på kvelden for å få mer ut av kvelden og lyset, neste års cast er alt satt, de kan dere se HER og mer spennende ting kan dere vente dere. 

Så kjøp billetter i dag og bli med på markeringen! 

 

30. desember 2022

Har du gått glipp av dette?

Takk til Hydro Energi

Takk til Hydro Energi

Takk til Hydro Energi Tusen takk Hydro Energi for alt dere har bidratt med gjennom årene!   Hydro Energi er en av Tinn Kommunes største bedrifter. De er veldig dyktige på å ta samfunnsansvar blant...

Samarbeidsavtale med Tinn Energi og Fiber

Samarbeidsavtale med Tinn Energi og Fiber

De siste årene har Marispelet hatt et stort fokus på samarbeid med næringslivet i regionen. Ringvirkningene som samarbeid gir kan både styrke og bygge oppunder bedriftene.  Vi er dermed svært glade for å kunngjøre et nytt og spennende samarbeid med Tinn Energi & Fiber.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer