Takk til alle som var en del av forestillingene 2023

30. juli 2023

Takk til alle som kom og deltok på Marispelet 2023 

Kjære alle publikummere og mennesker involvert i årets Marispelet ved Rjukanfossen,

nå som enda en uforglemmelig sesong av Marispelet har funnet sin ende, ønsker vi å ta et øyeblikk for å uttrykke vår takknemlighet og beundring for hver eneste en av dere. Årets forestilling har vært intet mindre enn en magisk reise, og det er takket være deres utrolige innsats, dedikasjon og lidenskap at vi har kunnet skape noe så unikt og gripende.

Til våre frivillige – dere er ryggraden i dette spektakulære samfunnet. Med deres uselviske tidsbruk og hjertevarme har dere skapt en atmosfære av fellesskap som har berørt både skuespillere og publikum. Uten dere ville Marispelet ikke vært det det er i dag.

Til våre utrolige skuespillere – hver av dere har gitt liv til karakterene deres på en slik måte at vi har blitt revet inn i historien og har latt oss rive med av hvert eneste ord og bevegelse. Dere har utvilsomt satt deres eget preg på forestillingen og har gjort den til en uforglemmelig opplevelse for alle tilskuere.

Til våre dyktige lyd- og lysteknikere, og musikere – takket være deres tekniske ekspertise og profesjonalitet, har Marispelet blitt en visuell og auditiv fest. Lydlandskapet og belysningen har tilført en ekstra dimensjon til hver scene, og det har vært en fryd å oppleve deres arbeid.

Til våre talentfulle kostymeansvarlige, rekvisitører og sminkører – dere har brakt karakterene til live gjennom deres utrolige kreasjoner og detaljerte arbeid. Dere har gjort det mulig for skuespillerne å glitre på scenen og forsterket opplevelsen for oss i publikum.

Foto: Amalie Høybø

Til våre fantastiske dansere – deres musikalitet og bevegelser har fylt luften med magi. Dere har satt tonen og rytmen for forestillingen, og deres kunstneriske uttrykk har gått rett til hjertet.

En spesiell takk til alle som jobber bak kulissene, de som tar seg av logistikken, markedsføringen, billettsalget og alt det andre som gjør Marispelet mulig. Uten deres innsats ville ikke forestillingen kunne løftes til slike høyder.

Vi vil også rette en spesiell takk til det kreative teamet med Regissør, Koreograf og Kapellmester for deres visjon, og inspisient for god innsats bak kullissene, og for at dere har realisert årets Marispel med oss!

Så til hver eneste person involvert i Marispelet ved Rjukanfossen – uansett hvilken rolle du har spilt i dette fantastiske ensemblet – vil vi si tusen takk!

Marispelet ved Rjukanfossen spilte 18.-22. juli i sommer. Det ble sannelig et magisk eventyr på kanten av juvet!

Ta gjerne med deg familie og venner og legg ferien til Rjukan neste gang, for her har vi mye spennende verdensarvhistorie, flotte turistattraksjoner og inngang til Hardangervidda nasjonalpark. Se VisitRjukan for flere detaljer om hva Rjukan og Tinn har å by på!

Ønsker du å være med som frivillig? Meld deg på via vårt skjema HER

Nysgjerrig på hvem som var med i årets oppsetning? Sjekk ut medvirkende

Eller hva med historien til spelet? Det kan du lese HER

30. juli 2023

Har du gått glipp av dette?

Vi vant dialektprisen 2023

Vi vant dialektprisen 2023

På torsdag ble Takk og Pris, Tinn kommune sin prisutdeling avholdt, og vi var nominerte til hele to priser!

2024 billettsalget er i gang – med et juletilbud

2024 billettsalget er i gang – med et juletilbud

Billettene for 2024 i nå i salg Billettsalget er endelig i gang! Dette er din eksklusive sjanse til å bli en del av en uforglemmelig forestilling! Opplev magien rett nedenfor Maristigen, der selve...

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til dette. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken under.  Les mer